2K Games heeft aangekondigd dat WWE 2K18 op 17 oktober zal verschijnen voor onder andere de PlayStation 4. De WWE-ster die dit jaar op de cover staat is Seth Rollins, zoals je hieronder kunt zien.

“Als WWE 2K18 Cover Superstar en ambassadeur van de reeks is het een grote eer en mijn missie om ervoor te zorgen dat deze game zijn titel – BE LIKE NO ONE – dubbel en dwars verdient. Hij staat symbool voor al mijn verwoestende principes. Ik treed in de voetsporen van andere grote WWE 2K Cover Superstars – Dwayne “The Rock” Johnson, John Cena, Stone Cold Steve Austin en Brock Lesnar en ik neem nu de fakkel over namens een nieuwe generatie WWE Superstars. Ik ben de toekomst en de toekomst is onstuitbaar.”

Samen met deze aankondiging heeft de uitgever ook bekendgemaakt welke edities er van deze game zullen verschijnen, dat naast een reguliere uitgave. Zo zal er een Deluxe Edition uitkomen en een Collector’s Edition.

Deluxe Edition

  • Exemplaar van WWE 2K18 in een speciale verpakking
  • Season Pass
  • Pre-order bonuscontent
  • Extra Collector’s Edition content

Wat al deze extra content precies zal zijn, is nog niet bekend. Dit zal 2K later deze zomer bekendmaken. Overigens krijg je bij een pre-order voor deze editie al op 13 oktober toegang tot de game, vier dagen voor de officiële release dus.

De inhoud van de Collector’s Edition is nog niet bekend, maar deze zal in ieder geval net zoals de Deluxe Edition vier dagen eerder toegang tot de game geven, alsook in-game bonussen bevatten.