Twee nieuwe CSI games aangekondigd

Je kunt vinden van Crime Scene Investigation wat je wilt, maar één ding is zeker: de spellen waren vaak wel de moeite waard. Je kon zelf een hele zaak oplossen. Als je er niet uit kwam, kon je onder andere Gil Grissom om hulp vragen.

Helaas is Grissom er niet meer bij, maar in de twee CSI games die Ubisoft heeft aangekondigd kun je nog steeds om hulp vragen aan alle personages uit de tv-serie die er nog wel zijn. De eerste game is niet zo relevant. Hij heet CSI: Crime Scene Investigation: Unsolved! en is exclusief voor de Nintendo DS en DSi.

De andere CSI game is CSI: Fatal Conspiracy. Deze zal komende oktober uitkomen voor de Wii, Xbox360, PC en de Playstation 3. Deze game zal vijf zaken bevatten die geschreven zijn door dezelfde schrijvers als van de populaire tv-serie. CSI: Fatal Conspiracy zal onder andere een unieke verhaallijn bevatten en verbeterde graphics hebben.

 1.    319 XP
  dicapo's avatar

  De serie vind ik leuk, maar de spellen zijn altijd belabberd

 2.    5459 XP
  7th-son's avatar

  ik vind de spellen altijd wel leuk, maar het zijn vaak games waar je geen 60 euro voor gaat neer leggen
  graphics zijn altijd belabberd, en je ‘vind’ alleen maar clues in het spel die daadwerkelijk met de misdaad te maken hebben, dus mislijdende clues heb je nooit echt

 3.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  vond de serie vroeger wel leuk, maar om hier nou een game van te kopen