Vanaf 29 juni draait de film Baby Driver in de bioscoop en het belooft een spannende actiefilm te worden. Deze film draait namelijk om de getalenteerde jonge bestuurder van vluchtauto’s, Baby (Ansel Elgort, The Fault in Our Stars).

Hij ontmoet het meisje van zijn dromen (Lily James, Cinderella, Downton Abbey) en wil stoppen met zijn criminele bestaan. Als hij door zijn opdrachtgever (Kevin Spacey, House of Cards) gedwongen wordt om mee te werken aan een overval die gedoemd is te mislukken, zet hij zijn leven, zijn liefde en zijn vrijheid op het spel.

Klinkt interessant, niet? Wel het goede nieuws is dat we drie keer een set van twee vrijkaarten mogen weggeven, zodat je met een vriend, vriendin of familielid naar de bios kan. Om kans te maken op een set vrijkaarten dien je de onderstaande vraag goed te beantwoorden.

Vraag: Welke rol speelt Kevin Spacey in Baby Driver?

Weet jij het antwoord? Stuur die dan in en volg daarbij de onderstaande stappen!

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Baby Driver'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Universal zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 1 juli 2017. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Universal.