GC 2010: Alle persconferenties op een rijtje

De gamescom komt er weer aan en ook PS3-Sense.nl is er weer bij. Naast 3 crewleden die naar Keulen afreizen hebben we natuurlijk ook crew die vanuit Nederland ervoor zorgen dat het nieuws zo snel mogelijk online staat.

Veel mensen zijn benieuwd naar alle persconferenties op de gamescom. We hebben ze voor jullie op een rijtje gezet, de volgende bedrijven houden een persconferentie: Microsoft, Electronic Arts en Sony. Het is nog niet bekend of er ook livestreams komen van de personferenties van Sony en Microsoft.

Microsoft: 17 augustus. 12:30

Veel informatie over Kinect en veel gameplay met de Kinect. Grote kans dat de Europese releasedate bekend wordt gemaakt. Microsoft heeft veel aankondigingen beloofd, wat voor weet nog niemand. Naast een persconferentie is er ook tijd om de Kinect en andere games uit te proberen.

Electronic Arts: 17 augustus. 16:00

Vooral veel nieuwe footage wordt er verwacht tijdens de Electronic Arts persconferentie. Verwacht wordt dat games als Medal of Honor, Dead Space 2 en Hot Pursuit veel aandacht krijgen. Vorig jaar was het een aardig grote show, kans is groot dat dat dit jaar ook het geval is. Livestream.

Sony: 17 augustus. 18:00

Ook Sony is aanwezig en we verwachten games als GT5, inFamous 2 en MotorStorm: Apocalypse te zien. Op de gamescom doet Sony meestal tenminste een (grote) aankondiging, we hopen er natuurlijk op dat dit ook dit jaar het geval is. Natuurlijk zal er ook veel te zien zijn van de PlayStation Move.

 1.    99 XP
  Ronald's avatar

  Weten jullie of de conference van Sony ergens via live-blog of live-stream te zien is?

 2.    276 XP
  ClankStar's avatar

  @ Ronald:

  Citaat:

  Het is nog niet bekend of er ook livestreams komen van de personferenties van Sony en Microsoft.

 3.    117 XP
  CasperH's avatar

  Fuuuuuuuuuuuuuuuu, dan ben ik nog op vakantie waardoor ik ,dankzij het kut internet hier, de stream niet kan bekijken

 4.    284 XP
  just1n's avatar

  Grote aankondiging van Sony is natuurlijk dat GT5 weer is uitgesteld 😛

  Maare misschien is het wel de PSP2, al dek ik zelf eerder aan een PSPhone, daar hoor ik de laatste tijd veel geruchten over

 5.    844 XP
  thom430's avatar

  Ehm, gamescon is in Cologne/Keulen, en Duitsland ligt toch echt in dezelfde tijdzone als nederland, dus waarom nederlandse tijd?

 6.    449 XP
  AT1LLA's avatar

  ik ga de negentiende speciaal voor capcom street fighter x tekken te spelen. Hoorde ook dat er toernooi word gehouden, dus count me in alligator!!

 7.    1006 XP
  Vinyl Vonna's avatar

  @just1n: Hell yeah PSphone!

 8.    1562 XP
  dikked's avatar

  ik hoop dat ze ons niet weer teleurstellen als op de E3 want wat ze daar lieten zien wisten we allemaal al dus ik verwacht veel aankondigingen

 9.    927 XP
  ChristiaanvdG's avatar

  GT5 😀

 10.    6677 XP
  Myx's avatar

  Goede tijden, ik ga zeker proberen mee te kijken

 11.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  oee ben benieuwd naar de nieuwtjes 🙂

 12.    34 XP
  barry1994's avatar

  Ik verwacht een soort van PSP/Phone van Sony..

  hoop dat er stream is…