De gamescom komt er weer aan en ook PS3-Sense.nl is er weer bij. Naast 3 crewleden die naar Keulen afreizen hebben we natuurlijk ook crew die vanuit Nederland ervoor zorgen dat het nieuws zo snel mogelijk online staat.

Veel mensen zijn benieuwd naar alle persconferenties op de gamescom. We hebben ze voor jullie op een rijtje gezet, de volgende bedrijven houden een persconferentie: Microsoft, Electronic Arts en Sony. Het is nog niet bekend of er ook livestreams komen van de personferenties van Sony en Microsoft.

Microsoft: 17 augustus. 12:30

Veel informatie over Kinect en veel gameplay met de Kinect. Grote kans dat de Europese releasedate bekend wordt gemaakt. Microsoft heeft veel aankondigingen beloofd, wat voor weet nog niemand. Naast een persconferentie is er ook tijd om de Kinect en andere games uit te proberen.

Electronic Arts: 17 augustus. 16:00

Vooral veel nieuwe footage wordt er verwacht tijdens de Electronic Arts persconferentie. Verwacht wordt dat games als Medal of Honor, Dead Space 2 en Hot Pursuit veel aandacht krijgen. Vorig jaar was het een aardig grote show, kans is groot dat dat dit jaar ook het geval is. Livestream.

Sony: 17 augustus. 18:00

Ook Sony is aanwezig en we verwachten games als GT5, inFamous 2 en MotorStorm: Apocalypse te zien. Op de gamescom doet Sony meestal tenminste een (grote) aankondiging, we hopen er natuurlijk op dat dit ook dit jaar het geval is. Natuurlijk zal er ook veel te zien zijn van de PlayStation Move.