LittleBigPlanet 2 krijgt binnenkort een beta

De eerste LittleBigPlanet bracht op 3 november 2008 het Play, Create en Share genre en dat was een groot succes. Daarom gaan steeds meer ontwikkelaars het genre gebruiken. Zoals Create van EA, Modnation Racers en MotorStorm: Apocalypse. Dankzij Media Molecule, de makers van LittleBigPlanet, wordt het Play, Create en Share genre groter en groter. De trendsetter LittleBigPlanet (zo zal ik het maar even noemen) krijgt zoals iedereen wel weet een vervolg. Het zal eindelijk mogelijk zijn om complete games te maken, wat toch wel een gemis was.

Op het forum LittleBigWorkshop heeft een medewerker van Media Molecule bekend gemaakt dat er een beta in aantocht is. Verdere details kon hij helaas nog niet geven. Hoe we de LittleBigPlanet 2 beta dus kunnen bemachtigen is onduidelijk. De medewerker wist ons nog wel gerust te stellen, want iedereen maakt kans om de LBP 2 beta te spelen. Zeer binnenkort krijgen we meer informatie. En met de Gamescom in het vooruitzicht is de kans groot dat het tijdens het evenement gaat gebeuren. LittleBigPlanet 2 is vanaf 16 november te koop in Amerika. Er is nog geen datum voor Europa geprikt, maar meestal is dat in de buurt van de Amerikaanse release.

 1.    434 XP
  JoeyNL's avatar

  Ik ga naar Gamescom, dus misschien kan ik hem daar wel spelen! 😀

 2.    927 XP
  ChristiaanvdG's avatar

  ik denk dat het lijkt op deel 1

 3.    1860 XP
  elazzja's avatar

  @^^: heb je al trailers gezien. Het is nu echt oneindig.

 4.    420 XP
  Zwerver7's avatar

  Wordt vast weer voor Playstation Plus gebruikers.

 5.    6677 XP
  Myx's avatar

  Oeh die wil ik spelen 😀

 6.    43 XP
  speciality's avatar

  als je de beta wilt moet je op link drukken http://translate.google.com.ni/translate?hl=es&sl=es&tl=en&u=http://www.nicagamerz.com/foro/threads/26350-LittleBigPlanet-2-Beta