PlayStation bezitters zijn inmiddels al heel lang gewend om gebruik te maken van PlayStation Plus. De service waarmee je online kunt gamen en waarbij je elke maand gratis games toegestopt krijgt. Als onderwerp in deze rubriek nemen we ditmaal de aankomende update eens onder de loep. Er is veel kritiek geweest op de games die Sony ons gratis via de service gaf, maar de aankomende update ziet er wat ons betreft erg goed uit. Daarom zetten we de stelling voor deze week scherp en positief in, namelijk: “De aankomende PlayStation Plus update is fantastisch!”

Laten we wel wezen, met onder andere Until Dawn krijgen we een regelrechte Triple-A game voorgeschoteld en ook Game of Thrones van Telltale Games is zeker niet verkeerd te noemen! Daarnaast lijkt That’s You een nieuwe en tevens leuke toevoeging te zijn, wat een gratis extra PS4 game is de komende maand. Dat maakt de update er echt eentje om naar uit te kijken en het zou mooi zijn als Sony deze lijn weet vast te houden. Daar bedoelen we natuurlijk mee dat we de komende maanden graag elke keer een game van het kaliber Until Dawn toegestopt hopen te krijgen. De catalogus van beschikbare PS4-games is hier immers groot genoeg voor.

Even terug naar de aankomende update, want het gaat er natuurlijk niet om wat wij ervan vinden, maar juist wat jij hiervan vindt! Ben je tevreden met de games die je per 4 juli gratis kunt binnenhalen? Of vind je deze update alsnog om bepaalde redenen niet interessant genoeg, want dat kan natuurlijk ook. Misschien heb je deze games al eens (uit) gespeeld of ze interesseren je wegens wat voor reden dan ook domweg niet.

Ben je het er daarnaast mee eens dat de games die je (tot nu toe) elke maand hebt gekregen ook in verhouding staan met de prijs die je moet betalen voor PlayStation Plus? In het verlengde daarvan, vind je de games uit de aankomende update nu pas een blijk van waardering van Sony richting jou als abonnementhouder? Moet Sony volgens jou daarom vanaf nu elke maand met een gratis Triple-A game komen of mogen ze het afwisselen omdat jij de ‘kleinere’ games ook leuk vindt om te spelen?

Het is wel duidelijk dat dit weer een onderwerp is waar je meerdere kanten mee op kunt en we zijn dan ook heel benieuwd naar jouw mening hierover. Daarom geven we je graag weer de ruimte om je mening hierover onder dit artikel te droppen!