Wie even snel een Platinum Trophy wilde scoren, moest de game ‘★★★★★ 1000 Top Rated’ downloaden. Deze belachelijk ogende puzzelgame is op zichzelf sowieso al een raadsel, want hoe heeft dit eigenlijk ooit in de PlayStation Store kunnen komen? De game biedt nagenoeg geen plezier, kent bugs en is eigenlijk niets meer dan een gemakkelijke manier om een Platinum Trophy te scoren.

Sony kwam hier, ook al was het wat laat, uiteindelijk ook achter en heeft de game nu uit de PlayStation Store gehaald. De game staat ook bekend – naast het gemakkelijke gedeelte – dat je hier heel snel een Platinum Trophy in kan halen. Dit is namelijk mogelijk in 20 minuten.

De game werd afgelopen dinsdag gepubliceerd in de PlayStation Store, maar is er nu dus weer uit verdwenen, omdat Sony wil dat de ontwikkelaar de titel aanpast alsook de omschrijving van de game. Hierin stond namelijk letterlijk dat het een makkelijke game was voor een Platinum Trophy.

De game was overigens niet gratis, maar kostte slechts 99 cent (in de aanbieding, normale prijs $2,98). Een bedrag wat iedereen wel kan missen en dus dacht de ontwikkelaar waarschijnlijk snel te kunnen cashen.

https://youtu.be/wSkGPTHydxE