De Tom Clancy’s H.A.W.X. 2 demo zal volgende week met de PlayStation Store update meekomen, zo heeft Ubisoft bevestigd. De demo zal twee verschillende singleplayer levels bevatten. In de eerste missie, genaamd “Interception Course” ben je een Russische piloot die eropuit is gestuurd om gestolen vliegtuigen te onderscheppen hoog boven de Caucasus bergen. Een hotspot op de wereld conflicten radar. Dan de tweede missie in de demo.

De tweede missie heeft de naam “Seek and Destroy” en speel je vanuit het perspectief van de Amerikaanse elite HAWX squadron. In de nacht kies je specifieke doelen in Afrika uit met slimme munitie. Je gaat in de missie strijden tegen de wapensmokkel door gebruik te maken van precisiebommen.

De meningen over de eerste Tom Clancy’s H.A.W.X. waren nogal verdeeld. Veel gamers vonden het verhaal niet echt interessant en er zat niet veel variatie in. Visueel gezien was iedereen juist wel weer lovend enthousiast. Eenmaal je dichtbij de grond kwam zag het er allemaal weer minder uit. Maar met een straaljager zit je natuurlijk vooral hoog in de lucht. H.A.W.X. 2 zal op alle punten flink zijn verbeterd, vooral het verhaal is een stuk gevarieerder.

Hou op 17 augustus de PlayStation Store goed in de gaten want dan zal de demo te downloaden zijn. Tom Clancy’s H.A.W.X. 2 ligt vanaf 3 september in de winkels.