Nyko Quad Charge Station for Move


De PlayStation Move zit er aan te komen. Als de de Move controller en navigation controller koopt zul je ze moeten opladen met een usb kabel. Waarschijnlijk zullen de meeste mensen twee setjes van deze controllers kopen zodat ze samen met iemand anders kunnen wapperen voor hun televisie. Maar dan is het natuurlijk hartstikke irritant om die controllers de hele tijd met USB kabeltjes op te laden. Daarom heeft Nyko een Quad Charge Station voor de Move ontworpen, zodat je met maar één benodigde USB kabel twee controller setjes kunt opladen.

? Prijs: £20.95 (+/- €25,62)
? Verzendkosten: Geen
? Link: mymemory
? iDEAL/Paypal: Ja

Gioteck EX-02 Next Gen Headset


Een paar maanden geleden hadden wij op PS3-Sense een Budgetzondag met de Gioteck EX-01 headset. Gioteck heeft in die tijd ook een nieuwere een betere versie van deze headset op de markt gebracht, namelijk de Gioteck EX-02. Deze headset is verbetert ten opzichte van zijn voorganger, hij is zuiniger en hij geeft een helderder geluid. Tevens je kunt ook nog eens het rooie plaatje vervangen door een andere kleur. Deze is nu op verschillende sites al voor een aardig prijsje te vinden. Wij hebben voor jullie één website opgezocht waar hij voor een erg goedkope prijs te krijgen is.

? Prijs: £17.95 (+/- €21,95)
? Verzendkosten: Geen
? Link: mymemory
? iDEAL/Paypal: Ja

Xbox360 to PS3 USB Wired Controller Adapter Converter


Misschien heb je thuis een Xbox360 en een PlayStation 3, en vind je dat de Dualshock 3 controller van Sony maar bagger is. Je vind de Xbox360 controller veel mooier en je gamed er ook veel liever mee, maar hoe wil je gaan gamen met een Xbox60 controller op de PlayStation 3? Dat kan heel gemakkelijk met de Xbox360 to PS3 USB Wired Controller Adapter Converter. Je plugt gewoon je draad van je Xbox360 controller in de switch en je je kunt beginnen met gamen. In deze switch zit tevens een Rapid Fire knop ingebouwd die je aan en uit kunt doen.

? Prijs: $16.50 (+/- €12,94)
? Verzendkosten: Geen
? Link: DealExtreme
? iDEAL/Paypal: Ja