Nog meer foto’s van de gamescom PlayStation booth

Afgelopen woensdag hadden we de eerste foto’s van de PlayStation booth opbouw, ondertussen zijn we bijna vier dagen verder en is men al aardig opgeschoten. Dat moet ook wel want op 18 augustus barst het feest daar los. We zien leuke muurschilderingen van sackboys, de PlayStation Move en van Sport Champions. Sony pakt zoals je kunt zien flink uit. Op afbeelding tien zien we ook iets vreemds wat lijkt op een ziekenhuisbed, wat dat voorstelt mag joost weten.

Bij mij begint het in ieder geval al te kriebelen, want de gamescom komt nu toch wel heel erg dicht in de buurt. Op PS3-Sense lees ik dat er wel enkele leden het evenement gaan bezoeken en dat maakt me toch wel jaloers. Er moeten nou eenmaal ook redactieleden zijn die het laatste nieuws voor je op onze website plaatsen. En daar ben ik er een van. Maar dat is geen straf hoor! Een gedeelte van de PS3-Sense crew zal naar Duitsland afreizen om de nieuwste games uitgebreid te spelen, waar we later nog meer over te horen krijgen.

[nggallery id=405]

 1.    99 XP
  Ronald's avatar

  YESSSSS, heb er ook zin in. Dat wordt donderdag om een uurtje of 6 in de auto. Zijn we er ruim op tijd voor de deuren open gaan. Leuke foto’s trouwens!

 2.    6677 XP
  Myx's avatar

  KAK dat ziet er vet uit zeg, ikke ook ๐Ÿ™

 3.    591 XP
  dajez's avatar

  @Ronald: is het donderdag ni alleen voor de pers?

 4.    927 XP
  ChristiaanvdG's avatar

  ziet er leuk uit ๐Ÿ˜€

 5.    109 XP
  Kenney's avatar

  Ziet er goed uit ๐Ÿ™‚ Ik ga vrijdag, is het wat rustiger dan zaterdag/zondag. Gelukkig maar een half uurtje rijden!

 6.    434 XP
  JoeyNL's avatar

  @Kenney: Ik ga ook schijnbaar vrijdag! ๐Ÿ˜€

 7.    99 XP
  Ronald's avatar

  @dajez: Zoals je hier http://www.gamescom.de/en/gamescom/fuer_alle/termine_oeffnungszeiten/gamescom_termine.php kunt zien gaat het voor publiek open op donderdag. Maak trouwens niet zoveel uit welke dag je gaat, vorig jaar was het vrijdag ook beredruk. Maar zijn gelukkig 5 immens grote hallen dus heel gespreid allemaal.

 8.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  ziet er mooi uit allemaal