Een leuke aankondiging die gedaan werd op de E3, was de Horizon: Zero Dawn – The Frozen Wilds aankondiging. Deze nieuwe DLC werd aangekondigd tijdens Sony’s E3 persconferentie en zal als expansie dienen voor de game. Wie echter al dacht iets te herkennen, kan zomaar eens gelijk hebben. Volgens een uitgebreide analyse van Games Radar heeft men namelijk het Yellowstone Park als inspiratiebron gebruikt voor deze downloadbare content.

Dat is niet het enige wat men gevonden heeft bij de analyse, zij geloven namelijk ook dat dit de nieuwe locatie van de Banuk tribe is en dat dit de locatie ‘Ban-Ur’ is. Deze locatie lijkt ontzettend veel gelijkenissen te hebben met het Yellowstone Park. Zo zien we op het artwork de Grand Prismatic Spring van het park en ter vergelijking hebben we er ook een echte foto bij gezet en zoals je kunt zien lijkt dit als twee druppels water op elkaar.

Verder denkt Games Radar dat er ook een robot beer zal worden toegevoegd aan de game, vanwege deze clip. Dit lijkt inderdaad erg op een beer gezien de enorme grootte ervan.

De DLC is later dit jaar verkrijgbaar.

blank