Dat EA’s nieuwste first-person shooter: Medal of Honor vanaf 14 Oktober bij ons in de winkelrekken ligt is ondertussen al oud nieuws. Maar omdat de release datum van Medal of Honor steeds dichterbij komt en we eigenlijk over het algemeen nog maar vrij weinig gameplay beelden hebben te zien gekregen uit de campain mocht GameTrailers.com in hun laatste nieuwe aflevering van GTTV heel wat exclusieve beelden tonen uit de campain van de nieuwe Medal of Honor.

Verder kregen we ook enkele nieuwe info te horen over de campain, zo is bekend gemaakt dat de campain “verteld” zal worden in drie delen. In het eerste deel zal je in een AFO Wolfpack team zitten, die naar een kleine stad in Afghanistan afreizen om te gaan uitzoeken waar Al-Quida zijn troepen aan het vormen is. Jammer genoeg kon Greg Goodrich van EA ons geen verdere info geven over de andere twee delen, maar dat we ons wel aan een ontzettend realistische campain mogen verwachten met echte verhalen en echte personages.

Verder geeft Greg Goodrich ook enkele redenen waarom mensen zouden moeten overschakelen van Modern Warfare 2 naar Medal of Honor, dus als jij je wilt laten overtuigen check hieronder dan de complete aflevering van GTTV met een hele special over de nieuwe Medal of Honor.

Medal of Honor ligt vanaf 14 Oktober bij ons in de winkelrekken.