Nieuwe Gameplaybeelden van Medal of Honor Campain

Dat EA’s nieuwste first-person shooter: Medal of Honor vanaf 14 Oktober bij ons in de winkelrekken ligt is ondertussen al oud nieuws. Maar omdat de release datum van Medal of Honor steeds dichterbij komt en we eigenlijk over het algemeen nog maar vrij weinig gameplay beelden hebben te zien gekregen uit de campain mocht GameTrailers.com in hun laatste nieuwe aflevering van GTTV heel wat exclusieve beelden tonen uit de campain van de nieuwe Medal of Honor.

Verder kregen we ook enkele nieuwe info te horen over de campain, zo is bekend gemaakt dat de campain “verteld” zal worden in drie delen. In het eerste deel zal je in een AFO Wolfpack team zitten, die naar een kleine stad in Afghanistan afreizen om te gaan uitzoeken waar Al-Quida zijn troepen aan het vormen is. Jammer genoeg kon Greg Goodrich van EA ons geen verdere info geven over de andere twee delen, maar dat we ons wel aan een ontzettend realistische campain mogen verwachten met echte verhalen en echte personages.

Verder geeft Greg Goodrich ook enkele redenen waarom mensen zouden moeten overschakelen van Modern Warfare 2 naar Medal of Honor, dus als jij je wilt laten overtuigen check hieronder dan de complete aflevering van GTTV met een hele special over de nieuwe Medal of Honor.

Medal of Honor ligt vanaf 14 Oktober bij ons in de winkelrekken.

 1.    214 XP
  redded's avatar

  downloaden voor de single player
  dit spel beter als mw2 of blackops never nooit

  onmogelijk om een betere gameplay te maken dan cod

  dat wou ik ff kwijt
  ;p

 2.    356 XP
  xjoeyxx's avatar

  super vet =]

 3.    6677 XP
  Myx's avatar

  ZOoooo dat sniperen ziet er vet uit zeg :D, koop dit spel alleen voor de singel player.

 4.    434 XP
  JoeyNL's avatar

  Yes, geen Bad Company 2 animaties meer! 😀

  Dit spel word een MUST HAVE, Gereseveerd!

 5.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  ziet er goed uit zeg 😛 vet gedaan

 6.    169 XP
  nWo_PsyKoMaNiaK's avatar

  ziet er alvast beter uit als de beta