Soms zijn er van die momenten dat alle fanboys van beide kampen hun gezicht laten zien en dit is er zo eentje. Iemand is namelijk zo vriendelijk geweest om een graphics vergelijking video te uploaden tussen de twee zwaargewichten. We hebben het over Sony’s PS4 Pro en Microsofts Xbox One X en hoe kun je deze grafisch nu beter vergelijken dan met beide paradepaardjes van de consoles? Juist, Forza Motorsport 7 tegenover Gran Turismo Sport.

Beide racegames zien er werkelijk fantastisch uit en zijn behoorlijk vooruitstrevend binnen het race genre. Beiden hebben ze dan ook zo hun eigen charme en harten gestolen van menig gamer. Om deze games echter zo naast elkaar te zien is bijzonder, want ondanks de discussie wat er mooier uitziet, laat het ook zien hoe ver we zijn gekomen. Hoe fantastisch race games er nu uitzien en het feit dat dit nog nauwelijks te onderscheiden is van het echte werk.

Geniet dan ook van de onderstaande beelden, waarin de twee games tegenover elkaar worden gezet. Voor wie het zich overigens afvraagt alvorens het kijken, Microsofts Forza 7 ziet er vele malen beter uit. Voor het gemak hebben we verder ook nog even een vergelijking met Driveclub erbij geplaatst.

Forza 7 vs. GT Sport

https://youtu.be/gEhGYbi4Ows

Forza 7 vs. Driveclub