Begin september vorig jaar verscheen de online game The Tomorrow Children. Echt een groot succes is het niet geworden, want na iets meer dan een jaar zullen de servers alweer offline gaan, zo heeft Sony Interactive Entertainment Japan Asia bekendgemaakt.

De servers zullen in Azië op 1 november offline gehaald worden en de kans is vrij groot dat de andere regio’s kort daarop zullen volgen. Vanaf 28 september zal de verkoop van het ‘Frontier Pack’ en de ‘Freeman Dollars’ stoppen, alsook het beschikbaar stellen van nieuwe downloads en bonus items.

Verder is Sony van plan om het Frontier Pack en alle Freeman Dollar pakketten met een korting van 40% aan te bieden, PlayStation Plus abonnees krijgen 50% korting. Vanaf 13 juli tot 1 november zullen tevens alle in-game items verkrijgbaar zijn met een korting van 40%.

Deze aanbiedingen zien we nog niet terug in de Europese PlayStation Store. Dus het is even afwachten wat Sony van plan is met de game in het Westen en of de servers ook hier eind dit jaar offline gaan.