Zin om even lekker los te gaan in de virtuele blubber met dikke crossmotoren? Dat kan, want MXGP 3: The Official Motocross Videogame is nu net enige tijd uit. Wij mogen in samenwerking met Milestone een exemplaar van deze game voor de PlayStation 4 weggeven, dus doe zeker mee!

Om kans te maken op dit exemplaar dien je de onderstaande vraag goed te beantwoorden. Lekker gemakkelijk dus en misschien kan jij straks wel lekker gaan crossen op de PlayStation 4.

Vraag: Welke Nederlander is zeer succesvol in deze sport?

Weet jij het goede antwoord? Stuur jouw antwoord in en volg daarbij de onderstaande stappen. Zet voor het gemak ook even je adres erbij, dat maakt het gemakkelijker als jij de winnaar bent. Meer weten over MXGP 3: The Official Motocross Videogame? Lees dan onze review.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'MXGP 3'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Milestone zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 15 juli 2017. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Milestone.