Vanaf 11 juli is Final Fantasy XII: The Zodiac Age beschikbaar voor de PlayStation 4. Deze game is een remake van de PlayStation 2 klassieker, maar dan wel net wat anders. Deze uitgave bevat namelijk een uitgebreid International Zodiac Job System dat destijds enkel in de Japanse heruitgave zat. Dat betekent dus dat deze versie net wat anders is dan degene die we hier destijds in Europa zagen verschijnen.

Als je interesse in deze game hebt, dan hebben wij goed nieuws! We mogen in samenwerking met Square Enix een exemplaar van deze game weggeven voor de PlayStation 4 en als extra doen we er nog een shirt (maat L) bij. Wat moet je hiervoor doen? De onderstaande vraag goed beantwoorden.

Vraag: Wat is het International Zodiac Job System?

Weet jij het goede antwoord? Stuur dat in en volg daarbij de onderstaande stappen. Zet voor het gemak ook even je adres erbij, dat maakt het afhandelen gemakkelijker mocht je de winnaar zijn.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Final Fantasy XII'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Square Enix zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 16 juli 2017. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Square Enix.