Meer dan een week geleden verscheen hij al in de winkels en inmiddels hebben we het hier ook al besproken in een Special, geschreven door mijn collega Roy. We hebben het natuurlijk over de Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy, die de terugkeer van deze buidelrat markeert op de PS4. Indien je deze Special nog niet gelezen hebt, dan kan je dat hier doen. We gaan hier verder niet inhoudelijk op de kwaliteit van de heruitgave in, want het gaat ons meer om jouw mening over deze trilogie van games, mits je ze al (gedeeltelijk) gespeeld hebt natuurlijk. Na deze inleiding pakken we het weer positief op en daarom luidt de stelling van deze week: “De terugkeer van Crash Bandicoot op de PS4 is geslaagd!”

We zijn nu weliswaar ruim een week verder, maar we kunnen ons voorstellen dat je nog niet de tijd hebt gehad om alle drie de games te spelen. Het kan daarom zijn dat je nog bij het eerste of misschien tweede deel bent blijven hangen en dat je tot zover hierover je mening kan laten gelden. Desalniettemin willen we ook dan graag van je vernemen wat je er tot nu toe over denkt. Ben je bijvoorbeeld tevreden over de grafische opknapbeurt die deze trilogie heeft ondergaan? Zoals je ook al in onze Special hebt kunnen lezen, zien alle drie de games er namelijk erg goed uit op de PS4 en PS4 Pro.

Tevens ontbreekt het ook niet aan wat meer uitdaging aangezien de moeilijkheidsgraad iets is verhoogd. Betreffende de gameplay is er vrijwel niets veranderd en dat kan je als een pluspunt zien al blijft dit natuurlijk wel persoonlijk. Deze uitgaves zijn dus vrijwel identiek aan de originele games en daardoor kunnen ze wat simplistisch aanvoelen naar de huidige maatstaven. Enigszins logisch als je nagaat dat het hier gaat om games die oorspronkelijk richting eind jaren negentig zijn verschenen.

Om positief af te sluiten is het wel weer een feest van herkenning voor de verstokte fan wanneer je nu met de games aan de slag gaat. Het kan echter ook zijn dat je de games vroeger nooit gespeeld hebt en dat je nu voor het eerst Crash Bandicoot onder de duimen krijgt. Dat maakt dit onderwerp extra interessant om over te discussiëren én het is weer een onderwerp wat je vanuit meerdere invalshoeken kunt benaderen.

Inmiddels zijn we aan het eind gekomen van dit artikel en uiteraard laten we het vanaf hier weer graag aan jullie over! We zijn erg benieuwd naar hoe jij over deze remasters denkt. Dus laat je vooral weer gelden door je mening te verpakken in een reactie voor onder dit artikel.