Er zit weer nieuwe downloadbare content aan te komen voor NioH en het belooft een uitgebreid pakket te gaan worden. Team Ninja kondigt in een blogpost op Sony’s officiële PlayStation Blog de komst van de downloadbare content aan. Deze content zal het tweede pakket zijn en heet Defiant Honor, de releasedatum voor deze DLC ligt op 25 juli.

In Defiant Honor word je naar het Osaka kasteel gebracht, dit is het grootste en meest onneembare kasteel van de Sengoku era. Met deze uitbreiding volgt de introductie van Sanada Yukimura die werkt onder Tokugawa Ieyasu’s archenemy Toyotomi clan.

De DLC brengt een nieuw dodelijk wapen, genaamd de Tonfa. Verder kun je nieuwe armor verwachten, magic items, guardian spirits, nieuwe Yokai en vijanden alsook Trophies en nieuwe moeilijkheidsgraden. Een flinke uitbreiding dus, alle informatie hierover kun je hier nalezen.

Heb je een NioH Season Pass? Dan is de downloadbare content gratis. Heb je dit niet? Dan kun je de DLC los aanschaffen voor €9,99 in de PlayStation Store.