Wellicht door sommige gamers over het hoofd gezien of juist onderschat, maar Killing Floor 2 is een erg vermakelijke en ook lugubere shooter die je een kans moet geven. Nu krijgt deze game voor het eerst een Seasonal Event, namelijk de zogenoemde ‘Summer Sideshow’. Dit evenement is beschikbaar voor de PS4 en PS4 Pro via een gratis update voor alle eigenaren van de game, die nu te downloaden is.

Veel van jullie zullen Killing Floor 2 ongetwijfeld via de Instant Game Collection van PS Plus hebben kunnen scoren een poosje terug. Mocht dit zo zijn, check dan zeker even deze nieuwe update. Dit evenement brengt namelijk een hele hoop nieuwe manieren met zich mee waarop de game te spelen is, alsook nieuwe objectives. De nieuwe map heet “The Tragic Kingdom” en zie je hieronder in de trailer verschijnen. Hier kun je ook nieuwe items unlocken, meer dan 50 verschillende.

Twee nieuwe wapens volgen ook met deze update, namelijk de HZ12 Shotgun en de Centerfire Lever Action. Meer informatie over de update kun je hier vinden of natuurlijk in de trailer hieronder.