De Electronic Arts persconferentie is zojuist afgelopen. EA bracht veel verrassingen en gameplaybeelden van onder andere de multiplayer van Crysis 2, Fifa 11, Need for Speed: Hot Pursuit en een ongelofelijk explosieve gameplayvideo van Bulletstorm.
Overal zag je instortende gebouwen en monsters die op je af kwamen lopen. De ontwikkelaar liet toen een nieuw wapen zien waardoor de huid van de vijanden verbrandde en je alleen nog de rokende botten zag. We kunnen nu wel gaan uitleggen hoe alles ging, maar dat is een beetje overbodig.

Zodra de video’s van de gameplaybeelden en trailers online staan zullen we ze uiteraard op de PS3-Sense posten. De grootste verrassing was natuurlijk Mass Effect 2 welke eindelijk, na heel veel geruchten naar de PlayStation 3 komt. Om precies te zijn in januari 2011.

Komt u maar Sony!
Over een dik half uurtje (18:00) zal de Sony persconferentie beginnen. Jammer genoeg is er tot nu toe geen live stream (hopelijk vinden we er zometeen eentje). Je moet dus gewoon de live blog in de gaten houden.