GC 2010: Demo voor FIFA 11 en nieuwe details

Het gerucht ging al langere tijd dat je kon spelen als keeper in FIFA 11. Op de Electronic Arts persconferentie is dat zojuist bevestigd. Dat is niet alles, David Rutter producer van de game, kwam met de mededeling dat het vanaf nu echt mogelijk is 11 vs 11 online te spelen. We zijn al benieuwd hoe dat allemaal zal gaan werken online. De manager mode heeft nu drie verschillende modes, namelijk: Player, Player en Manager en alleen maar Manager.

Met de modi Manager zal je geen potjes meespelen, je regelt alles op de achtergrond. Als laatste werd er een trailer getoond, we konden hieruit opmaken dat de FIFA 11 demo aanstaande 16 september te downloaden is. Omdat de PlayStation Store op woensdag 15 september nieuwe content krijgt, zal de demo hoogstwaarschijnlijk ook op de vijftiende meekomen. Meer informatie volgt ongetwijfeld later!

 1.    283 XP
  F1-BS-FR's avatar

  Een keeper spelen lijkt me wel vet. Alleen ik denk dat het veel sneller gaat vervelen dan wanneer je als veldspeler speelt.

  En als ik het goed begrijp is de nieuwe opzet van de Manager mode gewoon de oude manager mode + Be a pro in één. iig maar de demo downloaden de 15de.

 2.    95 XP
  kaas's avatar

  11 vs 11 online tegen elkaar spelen was toch al mogelijk in Fifa 09 en Fifa 10? Dat was toen nog een van de lastigste trophies om te halen en echt leuk is die optie ook niet echt. Iedereen gaat gewoon in de spits lopen, terwijl ze eigenlijk in de verdediging of op het middenveld moeten staan.

 3.    542 XP
  niels's avatar

  Keeper wordt denk erg saai.. maar we zullen zien, al sinds fifa 07 geen fifa’s meer gekocht, hopelijk wordt deze écht het kopen waard..

 4.    6677 XP
  Myx's avatar

  Oe ben benieuwd 😀

 5.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  zeker dit spel hebben!

 6.    449 XP
  AT1LLA's avatar

  Dit word de jaar van PES!!

 7.    117 XP
  angryfox's avatar

  dat zeggen PES fans elke jaar 🙂

 8.    927 XP
  ChristiaanvdG's avatar

  ongeveer een maand w8en 😉