Al jaren achtereenvolgend valt Need for Speed tegen. De laatste van de franchise die op de PS3 uitkwam was Shift, en hoewel dit sprongen vooruit was ten opzichte van Undercover, voelde het totaal niet aan als een Need for Speed game. Need for Speed: Hot Pursuit lijkt echter wel aan die eis te gaan voldoen. Met een flink aantal supercars van Mclarens tot Lamborghini’s op glorieuze stukken weg met de politie achter je aan, lijkt het Need for Speed gevoel weer helemaal te gaan terugkeren.

Op de persconferentie van EA eerder vandaag werden verschillende dingen onthuld van deze game. Allereerst is daar de Limited Edition. Met deze editie krijg je zes auto’s in de game en wel de Alfa Romeo 8C Competizione, Ford Shelby GT500, Audi TT RS Coupé, Chevrolet Camaro SS, Porsche Cayman S en de Dodge Challenger SRT-8. Hiervan zijn de Alfa Romeo en de Shelby exclusief voor de LE. De prijs zal gelijk liggen aan die van de normale game, maar wees snel want op is op.

Naast dit werd ook een nieuwe trailer en wat gameplay footage laten zien. Hierin zien we onder andere auto’s als de Mercedes SLS AMG, Lamborghini Gallardo LP570-4 Superleggera en de Porsche Panamera. Naast deze filmpjes zijn ook zestien screenshots verschenen. Die kun je hieronder bekijken.

[smooth=id:407;]