GC 2010: Need for Speed Hot Pursuit trailer, screenshots en limited edition

Al jaren achtereenvolgend valt Need for Speed tegen. De laatste van de franchise die op de PS3 uitkwam was Shift, en hoewel dit sprongen vooruit was ten opzichte van Undercover, voelde het totaal niet aan als een Need for Speed game. Need for Speed: Hot Pursuit lijkt echter wel aan die eis te gaan voldoen. Met een flink aantal supercars van Mclarens tot Lamborghini’s op glorieuze stukken weg met de politie achter je aan, lijkt het Need for Speed gevoel weer helemaal te gaan terugkeren.

Op de persconferentie van EA eerder vandaag werden verschillende dingen onthuld van deze game. Allereerst is daar de Limited Edition. Met deze editie krijg je zes auto’s in de game en wel de Alfa Romeo 8C Competizione, Ford Shelby GT500, Audi TT RS Coupé, Chevrolet Camaro SS, Porsche Cayman S en de Dodge Challenger SRT-8. Hiervan zijn de Alfa Romeo en de Shelby exclusief voor de LE. De prijs zal gelijk liggen aan die van de normale game, maar wees snel want op is op.

Naast dit werd ook een nieuwe trailer en wat gameplay footage laten zien. Hierin zien we onder andere auto’s als de Mercedes SLS AMG, Lamborghini Gallardo LP570-4 Superleggera en de Porsche Panamera. Naast deze filmpjes zijn ook zestien screenshots verschenen. Die kun je hieronder bekijken.

[smooth=id:407;]

 1.    6677 XP
  Myx's avatar

  OMFG ZIET ER ZOOO GOED UIT :D!!!!

 2.    665 XP
  SaykOdelik's avatar

  eindelijk de oude vertrouwde NFS pff

 3.    284 XP
  just1n's avatar

  deze zou ik wel willen hebben 😀

 4.    935 XP
  Mormel123's avatar

  Ziet er echt goed uit! Komt volgens mij weer helemaal goed met de serie 😉

 5.    33 XP
  popko's avatar

  overdreven

 6.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  lekker hi-res plaatje trouwens 😀

 7.    117 XP
  Four-Roses's avatar

  ziet er goed uit! doet mij weer terug denken aan het eerste deel, dat ik nog speelde op de Nintendo Cube haha