Vorige week wisten we je al te vertellen over de derde grote uitbreiding voor Sniper Elite 4. Toen hebben we uitgebreid de inhoud met je doorgenomen van deze uitbreiding en nu kunnen we melden dat het pakket beschikbaar is.

Deathstorm Part 3: Obliteration komt ruim vijf maanden na de release van Sniper Elite 4 en voegt vier nieuwe campagne missies toe. In de launch trailer, hieronder te vinden, wordt de nieuwe DLC uitgebreid aan je voorgesteld.

Deathstorm is gratis beschikbaar voor seizoenspashouders. Heb je dit niet? Dan kost de uitbreiding je €6,99. Je kunt de DLC hier in de PlayStation vinden.

Wat zit er in deze DLC?

In de plaats Steigerloch, in Duitsland, wordt in een bunker het nucleaire project ‘Deathstorm’ onderzocht. Om dit goed te beschermen zal het daar wemelen van de soldaten, maar eerst moet je de toegang zien te vinden. Die bevindt zich mogelijk in een kerk in het midden van het dorp. Het is aan jou om binnen te dringen en het gehele complex uit te schakelen.

Deze uitbreiding, die ‘Obliteration’ heet, is gratis voor Season Pass houders. Die krijgen als extra, net zoals iedereen die de content koopt, zes nieuwe Axis personages voor de multiplayer.

Verder verschijnt op 18 juli het Lock and Load pakket en die bevat drie nieuwe wapens, namelijk de SVT, M30 Drilling en Mauser M712. Ook komen er een nieuwe moeilijkheidsgraad naar de game onder de noemer ‘Authentic Plus’ en nieuwe maps voor de multiplayer. Dit zijn ‘Facility’ voor de Survival modus en ‘Bunker’ voor de competitieve multiplayer.

Als laatste zal men via een update nog Elite ranks toevoegen die de level cap van 50 naar 250 doet ophogen.

Alles op een rijtje

  • 2 gratis multiplayer modes: Elimination and Capture The Flag
  • 4 gratis multiplayer maps (playable in all adversarial multiplayer modes)
  • 3 gratis Survival maps
  • 4 campaign missies (co-op/single player)
  • 18 wapens
  • 16 character skins
  • 2 camouflaged weapon skins