Vergeet de eerder onthulde Bombshells. Als er een klusje geklaard moet worden in Agents of Mayhem, dan moet je bij de Firing Squad zijn. Dit team bestaat uit twee mannen, Oni en Kingpin, en één dame genaamd Sherezade.

Alle drie de leden van dit squad hebben andere specialiteiten. Zo is Sherezade bijzonder snel en ze kan goed overweg met zwaarden. Oni is degene die het beste met pistolen van op een afstand om kan gaan en Kingpin is het alter ego van Pierce Washington. Voor velen is dit karakter een oude bekende uit de Saints Row-games. Kingpin kan zijn tegenstanders hypnotiseren door middel van muziek om ze daarna genadeloos uit te schakelen met zijn machinegeweer.

In Agents of Mayhem kan je door middel van de ‘teleportation’ mogelijkheid moeiteloos tussen de verschillende Firing Squad leden wisselen om daarmee de beste agent te kiezen voor de actie, zodat je je missie kan voltooien.

Check de trailer hieronder. Als je meer wilt weten over Agents of Mayhem, klik dan hier voor onze hands-on preview. Agents of Mayhem ligt vanaf 18 augustus in de winkels voor onder andere de PlayStation 4.