Gisteren lekte de nieuwe Batman-serie van Telltale Games al uit, maar nu is deze officieel aangekondigd. We hoeven zelfs niet al te lang te wachten voordat we hiermee aan de slag kunnen gaan. Batman: The Enemy Within zal namelijk op 8 augustus van dit jaar al van start gaan.

In de nieuwe serie worden Batman en Bruce Wayne in het nauw gedreven door The Riddler. Zijn huiveringwekkende puzzels zijn echter maar het topje van de ijsberg. Er staat namelijk een nog grotere crisis te wachten. Zo komt The Joker ook om de hoek kijken en moet Batman nieuwe allianties aangaan om de problemen in de stad te lijf te gaan.

Batman: The Enemy Within zal ook voor nieuwkomers te begrijpen zijn en het is mogelijk om je savegame van de vorige serie over te brengen naar The Enemy Within, maar dit is geen verplichting.

In oktober zal er ook een fysiek exemplaar beschikbaar worden gesteld als zogenaamde Season Pass disc. Deze bevat alleen het eerste hoofdstuk op disc, maar geeft je toegang tot alle episodes. Die moet je dan downloaden als deze beschikbaar worden gesteld in de PlayStation Store.