We zitten nu midden in de zomer, maar voor ons gamers is er nog best wat te beleven. Zo begon afgelopen week de beta van Destiny 2. Dit vervolg ligt vanaf 6 september al in de winkelrekken en dat is dus betrekkelijk snel alweer. Deze beta was aanvankelijk alleen toegankelijk voor mensen die Destiny 2 hadden gereserveerd en enkele dagen later werd de beta opengesteld, zodat iedereen het eens uit kon proberen.

Nu de beta is afgelopen en iedereen de game heeft kunnen spelen, zijn we erg benieuwd naar jullie mening. De meningen over het origineel waren verdeeld en dat probeert Bungie nu recht te zetten. Nu is een beta natuurlijk niet representatief voor de uiteindelijke game, maar wel heb je alvast een indruk kunnen krijgen.

Was dit voldoende om te zien dat Destiny 2 grote stappen vooruit maakt of is het eigenlijk meer van hetzelfde en gaf de beta de veranderingen nog niet goed genoeg weer? Sterker nog: ben je het eens met de stelling en ben je voldoende gerustgesteld om de game straks aan te schaffen? Of sta je hier juist lijnrecht tegenover?

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je even de kat uit de boom kijkt en later pas een beslissing neemt. Of ben je fan van het eerste uur en ga je de game sowieso halen, ongeacht hoe je de beta ervaren hebt? Mocht je nou om wat voor reden dan ook van plan zijn om Destiny 2 juist niet te gaan halen, dan horen we natuurlijk ook graag je mening.

Genoeg kanten van waaruit je dit onderwerp weer kan benaderen dus; we vernemen graag hoe jij hier tegenaan kijkt. Laat daarom vooral weer van je horen door een reactie onder dit artikel te droppen!