GC 2010: SEGA kondigt Virtua Tennis 4 aan

SEGA zelf is niet aanwezig op de gamescom, maar toch heeft het bedrijf besloten een aankondiging te doen. Vandaag werd tijdens de persconferentie van Sony dan ook de game Virtua Tennis 4 aangekondigd.

De game gaat zowel de PlayStation Move als 3D ondersteunen, waar Sony natuurlijk heel blij mee is. Volgens Sony is deze game dan ook een prima voorbeeld van het feit dat 3th-party ontwikkelaars Move en 3D wel zien zitten. Volgens SEGA wordt de game met dank aan 3D en de PlayStation Move zeer realistisch.

De game gaat naast “gewoon” tennissen ook een aantal andere modi met zich meebrengen, wat voor modi dat zijn heeft SEGA nog niet bekend gemaakt. Meer informatie volgt spoedig, aldus het bedrijf. Virtua Tennis 4 staat gepland voor 2011.

 1.    46 XP
  Johnrambo's avatar

  Ik neem aan dat hij ook te spelen is zonder 3D, want ik ga er deze ronde niet aan mee doen. Eerst iedereen een TV laten kopen zonder 3D mogelijkheid en als iedereen er één heeft met de volgende truc komen om weer te verkopen.
  En deze keer mag er best een multiplayer bij want dat schoot bij de vorige zwaar tekort.

 2.    219 XP
  basvandelouw's avatar

  @Johnrambo: hoezo zat er de vorige keer geen multiplayer in? In virtua tennis 2009 zat er een goede online multiplayer in. En ook nog een offline! heb een aantal potjes tegen me broertje gespeeld!

 3.    284 XP
  just1n's avatar

  Heb virtua tennis kapot gespeeld op me PSP, vond het een erg leuk spel
  Ik ga deze zeker in de gaten houden 😀

 4.    46 XP
  Johnrambo's avatar

  @basvandelouw: Met multiplayer bedoel ik een online multiplayer en geen splitscreen. Misschien was ik niet helemaal duidelijk. De online multiplayer zat er toch echt niet in Bas.

  Bron: http://www.insidegamer.nl/pc/virtuatennis3/memberrecensies/3375

  En dat is dan eigenlijk ook de enige leuke mode in de Singleplayer. De overige zijn gewoon niet boeiend genoeg en er is ook geen Multiplayer mode, laat staan enige online functies.

 5.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  dit lijkt me dan ook echt een move spel ja

 6.    1006 XP
  Vinyl Vonna's avatar

  ..