Eerder deze week gaf Vicarious Visions aan dat ze tijdens de San Diego Comic-Con met leuk nieuws omtrent Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy zouden komen en ze hebben woord gehouden. Het leuke nieuws is namelijk dat het level ‘Stormy Ascent’ beschikbaar is gesteld voor de game, geheel gratis.

Zorg wel dat je dit level tijdig binnenhaalt, want vanaf 19 augustus zul je er een euro of drie voor moeten betalen. Dit level is een nooit eerder uitgebracht level, omdat Naughty Dog dit destijds niet heeft afgemaakt. Vicarious Visions heeft die verantwoordelijkheid op zich genomen en nu kun je er alsnog mee aan de slag.

Het level is vier keer groter dan elk ander level in de originele game, dus bereid je maar vast voor op een flinke uitdaging. De ontwikkelaar (Vicarious Visions) zelf had 60 levens nodig om het voor de eerste keer uit te spelen, dat weergeeft de uitdaging wellicht wel. Omwille van die uitdaging heeft Naughty Dog het destijds nooit afgemaakt en hebben ze besloten het achterwege te laten.

Je kunt het level hier downloaden en interessant genoeg staat in de url ‘CRASHNSNELEVEL1’. Komen er nog meer ‘Insane levels’ aan? Zijn er nog meer onafgemaakte levels? We gaan het vanzelf zien.