De twee grote uitbreidingen voor Ghost Recon: Wildlands zijn inmiddels verschenen, maar er was ons nog een derde uitbreiding beloofd. Dan hebben we het natuurlijk over de PvP modus waarin spelers in plaats van moeten samenwerken, het tegen elkaar moeten opnemen.

Deze PvP modus heet ‘Ghost War’ en die zal in de herfst moeten verschijnen via een gratis update. Dat duurt dus nog wel even, maar Ubisoft zal voor de release nog een open beta organiseren. Deze open beta zal later deze zomer plaatsvinden, maar wanneer precies is nog onbekend.

Bij dit nieuws gaf Ubisoft de onderstaande omschrijving over deze nieuwe multiplayer modus vrij. Ook hebben we nog een video voor je waarin je nog meer toelichting krijgt.

In Ghost War strijden twee teams van vier spelers tegen elkaar in een vier-tegen-vier deathmatch. Hierbij maken spelers gebruik van de tactische gameplay van Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands. Teams kiezen uit een aantal personages met verschillende klassen, die elk een specifieke rol spelen op het slagveld. Daar doorkruisen spelers grote open mappen en jagen ze op hun vijanden. Ghost War introduceert daarnaast nieuwe PvP-opties zoals dekkingsvuur en geluidsindicaties om een militair-strategische multiplayermodus te creëren waarin samenwerking centraal staat.