Mocht je het vergeten zijn, op de afgelopen E3 werd op het einde van de Killzone 3 live demo bekend gemaakt dat de game volledig met de PlayStation Move speelbaar zou zijn. En dat ze er graag later verder over wilde praten. De mannen van Guerrilla Games hebben zich aan hun woord gehouden.

Op de gamescom liet Herman Hulst de PlayStation Move demo van Killzone 3 zien. Het lijkt allemaal wel goed te werken. Als je bijna door je munitie zit, zal je de Move controller een beetje moeten draaien en er wordt onmiddellijk gestart met het herladen van je wapen.

Wil je een ander wapen van de grond pakken? Breng dan de controller dichterbij jezelf en voilà, je hebt een ander wapen in je handen. Het zal trouwens mogelijk zijn om meerdere wapens bij je te dragen. Het richten gaat vrij gemakkelijk, zodra je op een vijand mikt krijgt het mikpunt een rode kleur. Zoem vervolgen in met je wapen en het mikpunt staat meteen op de helghast gericht, ook wel een zoom-lock genoemd.

Mensen op de gamescom kunnen zelf ook Killzone 3 met de PlayStation Move spelen. Verwacht dus komende dagen een impressie van de PS3-Sense crew. Wat vinden jullie, na het zien van onderstaande beelden, van de Killzone 3 Move support?