Eind mei wisten we te melden dat Square Enix een nieuwe game van de makers van I Am Setsuna had aangekondigd, namelijk Lost Sphear. Bij de aankondiging gaf men een releaseperiode van begin 2018 aan, maar een exacte releasedatum ontbrak nog. Inmiddels is de releasedatum bekendgemaakt en die staat op 23 januari 2018. De game verschijnt op deze datum voor de PlayStation 4, Nintendo Switch en PC.

De game bouwt verder op de bestaande features van I Am Setsuna met daarbij verbeterde gameplay. Het betreft hier een turn-based JRPG. In Lost Sphear draait het om het verhaal van Kanata. Hij zal op avontuur moeten gaan om de gevaarlijke Lost te verslaan. Dit avontuur gaat hij vanzelfsprekend niet alleen aan, maar met een team dat je gaandeweg ontmoet.

Samen met de aankondiging van de releasedatum heeft Square Enix ook nog een trailer en diverse afbeeldingen, waaronder van twee teamleden, vrijgegeven die je hieronder kan bekijken.

Wil je Lost Sphear na het zien van de trailer al vooruitbestellen, dat kan hier voor de prijs van €49.99 in de PlayStation store. Als je de game vooruitbesteld krijg je als bonus een dynamisch thema en twee muzieknummers.