Youtube is altijd een handige bron voor video’s. Tijdens een event als de Gamescom zijn er altijd genoeg gebruikers te vinden die gameplay uploaden van diverse spellen. Zo geldt dat ook voor Gran Turismo 5.

Er zijn echter zo veel hits te vinden voor Gran Turismo 5, dat wij je het zoeken besparen en hieronder een aantal video’s op een rijtje hebben gezet. Eerst hebben we de auto selectie, waarin je nog eens op je gemak alle auto’s kunt bekijken. Onder andere een Ferrari racewagen, een Zonda R en een Jaguar XKR hadden we nog niet gezien. Daaronder volgt de circuit selectie, waarvan alleen de eerste twee nieuw zijn.

Daaronder volgt gameplay. Bovenstaand is gameplay op het Monza Formule 1 circuit. De auto die gereden wordt is geen Formule 1 auto, maar een Volvo C30. Tenslotte hebben we een stukje Nurburgring voor je, en wel met een Audi R8. Geen geluid bij die van de Audi, maar wel kun je een aantal mooie auto’s naast de R8 in actie zien. Opvallend is ook dat de schakelflippers in de R8 niet bediend worden, misschien is dit iets wat later verbeterd wordt of een kwaal voor alle auto’s uit Gran Turismo 5 Prologue. We zullen het zien. Mochten er meer interessante gameplay beelden verschijnen op Youtube, delen we deze uiteraard met je.