GC 2010: Gran Turismo 5 beelden van de gamevloer

Youtube is altijd een handige bron voor video’s. Tijdens een event als de Gamescom zijn er altijd genoeg gebruikers te vinden die gameplay uploaden van diverse spellen. Zo geldt dat ook voor Gran Turismo 5.

Er zijn echter zo veel hits te vinden voor Gran Turismo 5, dat wij je het zoeken besparen en hieronder een aantal video’s op een rijtje hebben gezet. Eerst hebben we de auto selectie, waarin je nog eens op je gemak alle auto’s kunt bekijken. Onder andere een Ferrari racewagen, een Zonda R en een Jaguar XKR hadden we nog niet gezien. Daaronder volgt de circuit selectie, waarvan alleen de eerste twee nieuw zijn.

Daaronder volgt gameplay. Bovenstaand is gameplay op het Monza Formule 1 circuit. De auto die gereden wordt is geen Formule 1 auto, maar een Volvo C30. Tenslotte hebben we een stukje Nurburgring voor je, en wel met een Audi R8. Geen geluid bij die van de Audi, maar wel kun je een aantal mooie auto’s naast de R8 in actie zien. Opvallend is ook dat de schakelflippers in de R8 niet bediend worden, misschien is dit iets wat later verbeterd wordt of een kwaal voor alle auto’s uit Gran Turismo 5 Prologue. We zullen het zien. Mochten er meer interessante gameplay beelden verschijnen op Youtube, delen we deze uiteraard met je.

 1.    440 XP
  Sammerd's avatar

  Vetmooie interieuren! Die van de Volvo is bijna identiek als in het echt…

 2.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  paar mooie oude wagens in dat eerst filmpje 😀

 3.    43 XP
  speciality's avatar

  Op 3:50 van het laatste filmpje zie je dat de wind invloed heeft op het opwaaiende zand.

 4.    927 XP
  ChristiaanvdG's avatar

  3:00 Laatste Filmpje

  Zie je dat die spoiler van die audi r8 er uit komt 😛

  vet man ik kan niet w8en !!!

 5.    1693 XP
  chronic010's avatar

  Ik hoop wel dat ze dat schakelen met de flippers erin doen….zou toch te belachelijk zijn dat alles zo realistisch mogelijk moet, en dat ze dat dan zouden laten gaan. Vond het ook al jammer in prologue

 6.    150 XP
  maxim380's avatar

  :O Ik vind die achteruitkijk spiegel vet 😀
  Hoef je nooit meer op zo’n irritant knopje te drukken om achterom te kijken en dan de bocht niet te zien, en vol tegen de rand aan crashen en je eerste plaats kwijt zijn >.<

 7.    61 XP
  Joker's avatar

  alleen al voor die sls zou ik hem al kopen