Toen Final Fantasy XV eind vorig jaar op de markt verscheen, was al bekend dat een multiplayer uitbreiding deel uit ging maken van de Season Pass. Ondertussen is er meer informatie verschenen over de DLC genaamd ‘Comrades’, die begin augustus een testfase ondergaat.

De beta, welke enkel beschikbaar wordt gesteld voor Season Pass houders, zal van start gaan op 3 augustus en eindigen op 8 augustus. Tijdens deze beta krijg je toegang tot drie quests met in totaal drie stadia om te doorlopen. Dit kan alleen, of met maximaal drie anderen.

De beta versie van Comrades zal niet alle opties bevatten die je bij de volledige versie van de downloadbare content wel tot je beschikking hebt. Zo wordt het aantal beschikbare wapens minstens verdubbeld, kun je meer verschillende soorten eten maken om statistieken te boosten, krijgen alle quests volledige story lines met zich mee en kun je zelfs een kamp opzetten om zo met je vrienden af te spreken.

Dat is natuurlijk nog lang niet alles, maar meer over de features van deze gewichtige DLC zal bekend worden gemaakt wanneer er een officiële releasedatum wordt aangekondigd.

blank

blank

blank