Elk jaar organiseert Ubisoft midden in de zomer een leuk lokaal evenement waar de meest recente Ubisoft games gespeeld kunnen worden onder het genot van een hapje en een drankje. Tevens worden er competities gehouden en niemand gaat met lege handen naar huis (lees: goodies).

Ook dit jaar is Ubisoft weer van plan om een heus ‘Ubi Summer Camp’ te organiseren en daar kan jij bij zijn. Op woensdag 9 augustus zal het evenement vanaf 17:30 uur tot en met 21:00 uur gehouden worden bij Ubisoft Nederland op kantoor.

De verschillende games die speelbaar zijn op dit evenement zijn Steep, Trackmania, For Honor en ook nog wat andere games. Deze games kunnen met twee tot vier man gespeeld worden en het is vooral een erg gezellige aangelegenheid.

Wil jij hier naar toe samen met een vriend of vriendin? Dat kan! We geven één keer een tweetal plekken weg. Dus als jij hier graag bij wilt zijn, stuur ons dan even een mailtje waarin je dit te kennen geeft. Als jij uitgekozen wordt, dan kan je samen met een bekende bij Ubisoft langs voor een leuk avondje ontspannen.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Ubi Summer Camp'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Ubisoft zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 31 juli 2017. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Ubisoft.