GC 2010: Gran Turismo 5 gameplay video’s Zonda R en NASCAR

Zoals we gisteren al konden melden, regent het tijdens de Gamescom weer met Gran Turismo 5 gameplay beelden. Toen hadden we een paar video’s van Youtube geplukt voor je, nu helpt GT Planet ons een handje met twee nieuwe gameplay video’s.

De eerste video betreft een wagen uit NASCAR op Monza. Eerder lieten we je Monza al zien van achter het stuur van een Volvo, maar op hoge snelheid ziet het er toch beter uit. De kwaliteit van deze video is hoog, helaas is er geen geluid bij. De tweede video betreft een circuit dat we inmiddels wel kunnen dromen, namelijk het stratencircuit van Madrid. Van de auto hebben we echter nog niet gezien, een Pagani Zonda R. Het is off-screen gefilmd, maar dat is genoeg om van deze auto te kunnen genieten. Opvallend is dat er geen schade aanwezig is op de Zonda.


 1.    927 XP
  ChristiaanvdG's avatar

  2de filmpje

  komt dat niet door dat het demo is ?

  of komt het ook in het GT5 Officieel game

 2.    31 XP
  Glorys6's avatar

  zijn dit testritten om het schademodel te testen? of is het rijgedrag nog steeds zo kut?? ach heb al mijn playstations verkocht om nu een XB360 SLIM te hebben en dat zouden meer mensen moeten doen, misschien dat ik in de verre toekomst als de PS3 bijna niks meer kost me eens ga verdiepen in die klote GT5…ik formuleer het het liefst op deze manier, die carhandling van GT4 offroad, onroad was prima, hebben ze in GT5 OOK bij het onroad gedeelte gebruikt…zeg ik dat goed?? enfin terug naar mijn XB360 SLIM…….kopen allemaal en dit vergeten….goede raad…

 3.    4541 XP
  ps3dennis's avatar

  @Glorys6: Ik heb ook een xbox360, maar ik zal niemand aan gaan raden om een xbox 360 te kopen voor een van de race games die er op uit komen/zijn want die zien er echt lelijk uit. Ik begin nu ook wel te merken dat de xbox360 steeds meer achter begint te lopen op de PS3, dus waarom zouden wij de Ps3 willen ruilen voor een Prul.

 4.    21 XP
  rubbereend's avatar

  @Glorys6, haha heb je je lolbroek aan ofzo?

 5.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  word tijd dat er eens wat flinke schade filmpjes komen, ga me een beetje zorgen maken

 6.    43 XP
  speciality's avatar

  @Glorys6
  gast waarom zit je op een ps3 site over een xbox te praten?

 7.    55 XP
  Paultje_B's avatar

  @speciality: Amen

 8.    208 XP
  adin's avatar

  @Glorys6
  leuk voor je

 9.    26 XP
  Ricardo1983's avatar

  Ik vind filmpje 1, vele malen lelijker dan filmpje 2…
  In de auto zit al zoveel verschil qua details…
  Zou me niets verbazen als de nascar al een zeer oud filmpje is.

  Maar laten we hopen dat die nu wel eindelijk uitkomt…