Dragon Quest XI verschijnt in 2018 in het Westen, bekijk hier drie uur aan gameplay


Dragon Quest XI is sinds vandaag verkrijgbaar in Japan, maar gelukkig zal de game hier ook gewoon uitkomen. Square Enix heeft door middel van de onderstaande videoboodschap namelijk aangekondigd dat Dragon Quest XI in 2018 in het Westen zal verschijnen onder de naam ‘Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age’.

Een precieze releasedatum werd nog niet gegeven en Square Enix heeft ook nog niet bevestigd op welke platformen de game hier in het Westen uitkomt. Het lijkt in ieder geval wel aannemelijk dat het spel op de PlayStation 4 verschijnt. In Japan is de game verkrijgbaar voor de PS4 en Nintendo 3DS en daar zal de game later nog voor de Nintendo Switch uitkomen. Square Enix heeft beloofd dat er later dit jaar meer wordt bekendgemaakt over de Westerse release van Dragon Quest XI.

Nu Dragon Quest XI dus officieel uit is in Japan, zijn er natuurlijk ook direct nieuwe gameplay beelden opgedoken. In de twee video’s hieronder kun je de eerste drie uur aan gameplay van het spel bekijken. De beelden zijn afkomstig van de PlayStation 4 Pro.

Boxshot Dragon Quest XI

Dragon Quest XI

Releasedatum:
04-09-2018
Genre:
Role Playing Game
Uitgever:
Square Enix
Ontwikkelaar:

1 reactie

  1. Anoniem -   
    83.83.203.xxx's avatar

    Erg gaaf sfeertje hoor, maar waarom worden er geen dialogen ingesproken? Zo’n afknapper, erg jammer.

Update 1.01 uitgebracht voor Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age
Review: Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age
Het epische avontuur van Dragon Quest XI begint met de launch trailer
Square Enix laat proloog van Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age zien