GC 2010: Upside-Down en zweven in LittleBigPlanet 2 footage

Nog twee dagen en dan is het uit met de pret. De gamescom zal namelijk op 22 augustus haar deuren sluiten. Op de beursvloer zijn veel games speelbaar, waaronder LittleBigPlanet 2. Dankzij lieve mensen nemen ze de game demo’s voor ons op. En dat kan nog wel eens voor nieuwe informatie zorgen. Bij LittleBigPlanet 2 zien we bijvoorbeeld dat je met een of ander rond voorwerp gemakkelijk boven en onder kan blijven plakken. Dat heb je ook wel nodig, want anders haal je het level bij lange na niet.

In de tweede video kunnen de sackboys langere tijd zweven als ze springen. Dat komt omdat het level in de ruimte afspeelt. Leuke nieuwe informatie, dankzij bezoekers van de gamescom. Sommige van jullie kunnen echt niet meer wachten om de game gelijk in huis te halen en in de PS3 te stoppen. Nog even volhouden jongens, want LittleBigPlanet 2 zal in november in de winkels liggen. Bekijk de nieuwe footages hieronder.

 1.    1402 XP
  Selec1's avatar

  Heel heel heel heeeeeeeeeeeeel veel zin in deze game.

 2.    816 XP
  Josthemaster's avatar

  Deze is mooi en te gek
  Deze LBP gaat deel 1 ruimschoots overtreffen,maar hoop wel dat de controls beter zijn.

 3.    47 XP
  CarbonKid's avatar

  @Josthemaster: met namen het springen!

 4.    494 XP
  Boskrplanet's avatar

  Stel je voor: een zwaartekracht meter als optie!!!!!

 5.    494 XP
  Boskrplanet's avatar

  Jumplatformen heb ik ook gzien.

  Btw die gasten kunnen er wel niet veel van vind ik!

 6.    99 XP
  Ronald's avatar

  Wat een waanzinnige presentie van Sony in Keulen. Ben er geweest en kan zeggen dat het komende maanden een zware belasting wordt op de portefeuille..LBP2, GT5, Motorstorm, Infamous 2, Killzone 3, Sly Collectie. Wat een feest zeg! En dan moet de Tokyo Game Show (met zeeeeer waarschijnlijk The Last Guardian) nog komen.