PlayStation 3 versie Tom Clancy’s H.A.W.X. 2 uitgesteld

Tom Clancy’s H.A.W.X. 2 zou eigenlijk vanaf 3 september in de winkels liggen. Maar zojuist heeft Ubisoft de game plotseling uitgesteld voor de PlayStation 3, PC en Nintendo Wii. Alleen de Xbox 360 versie zal gewoon op 3 september worden uitgebracht. We mogen blij zijn dat de PS3 versie maar een weekje later uitkomt, namelijk op 10 september. Want PC gamers moeten tot 1 oktober wachten en op de Wii zal H.A.W.X. 2 pas ergens in het vierde kwartaal van 2010 uitkomen.

Wat de reden hiervan is heeft Ubisoft nog niet aangegeven. We horen wel weer gelijk van boze fans dat Microsoft met geld heeft lopen gooien. Maar geloof ons, we denken niet dat Microsoft geld betaalt voor één klein weekje exclusiviteit.

Het zit er dik in dat de ontwikkelaar achterloopt op schema en de PS3 versie nog niet af is. Mocht je tot die tijd willen aanvoelen en zien hoe Tom Clancy’s H.A.W.X. 2 is, download dan de demo in de PlayStation Store.

 1.    665 XP
  SaykOdelik's avatar

  mm apart gister nog gespeeld op Gamescom en het leek zo goed als af?

 2.    449 XP
  AT1LLA's avatar

  pffff, ga toch liever voor ace combat ze mogen het van mij helemaal afschaffen 😀

 3.    116 XP
  Billyturf's avatar

  wtf die week zal mij echt een worst wezen he… Als microsoft met geld gaat gooien is het wel iets meer als een week exclusiviteit….

 4.    6677 XP
  Myx's avatar

  naja als het er beter op word is het niet echt erg.

 5.    50 XP
  brood-plank's avatar

  zal niet, alles word tot maar uitgesteld xO

 6.    1006 XP
  Vinyl Vonna's avatar

  Epic battle tussen Sony en Microsoft.

 7.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  laten we hopen dat dit alleen maar een voordeel is