NBA Live 18 bevat voor het eerst ook vrouwenbasketbal


Na de FIFA franchise zal ook de NBA Live serie van EA Sports een vrouwencompetitie introduceren. Electronic Arts heeft namelijk aangekondigd dat NBA Live 18 de gehele competitie van de Women’s National Basketball Association (WNBA) bevat. Dit betekent dat alle teams en speelsters exclusief vertegenwoordigd zijn in de game. Dit nieuws werd aangekondigd met de onderstaande trailer.

De teams en speelsters uit de WNBA zijn speciaal ontworpen en gebalanceerd om het vrouwenbasketbal zo uniek mogelijk over te brengen in NBA Live 18. Bij diverse speelsters, waaronder Maya Moore, Brittney Griner en Diana Taurasi, hebben de ontwikkelaars de gezichten gescand en daarnaast zijn er ook motion capture sessies gehouden met speelsters. Op deze manier wil men het vrouwenbasketbal zo realistisch mogelijk laten zien in de game.

NBA Live 18 moet ergens in september verschijnen voor de PlayStation 4 en Xbox One. Vanaf 11 augustus kan iedereen aan de slag met een demo van de game.

Boxshot NBA Live 18

NBA Live 18

Releasedatum:
15-09-2017
Genre:
Sport
Uitgever:
EA Games
Ontwikkelaar:

4 reacties

 1.    255 XP
  ArtieSuperFLy's avatar

  Goed dat 2K er weer een concurrent bij heeft. En ik vind het erg cool dat EA als eerste de WBNA toevoegd met alle teams en volledige rosters.

  Maar als ik deze trailer bekijk, en let op de bewegingen, het schieten, en de manier waarop de bal op de ring stuitert, dan ben ik bang dat de gameplay zwaar gaat tegenvallen vergeleken met de 2k franchise. Een Basketbal game maken lijkt me heel erg lastig, en ik vrees dat vooral de AI bij NBA live niet goed uitgewerkt is.

  Gelukkig komt er al gauw een demo zodat we er zelf mee aan de slag kunnen gaan. Misschien weet NBA live mij toch nog te verassen..

 2.    99 XP
  Vinsanity's avatar

  Jammer dat Lisa Leslie al een tijdje gestopt is.

 3.    4300 XP
  Peter01's avatar

  ik verwacht dat er mensen hier over gaan klagen. ik vind het vet.

 4. Anoniem -   
  82.74.254..xxx's avatar

  @Peter01: Ik begin wel: Het ziet er niet echt vrouwelijk uit ‘maar verder is het een leuke toevoeging voor de dames die van deze sport houden’.

NBA Live 18 ontvangt kleine update 1.08
Nieuwe NBA Live 18 update voegt Live Run 3 tegen 3 mogelijkheid toe
NBA Live 18 update 1.05 tweaked de gameplay en verbeterd audio commentaar
Review: NBA Live 18