50 Cent: Blood on the Sand


In 50 Cent: Blood on the Sand speel je natuurlijk als 50 Cent. In de game worden er jouw diamanten aangeboden als je jouw contactpersoon geen geld heeft om je uit te betalen voor je net gegeven concert. De diamanten zouden in een of andere speciale schedel moeten zitten. Deze schedel wordt jammer genoeg meegenomen door vele terroristen die jij maar eventjes uit de weg moet ruimen. Je krijgt een arsenaal aan wapens tot je beschikking waarmee je iedereen uit de weg moet schieten. Te weinig kogels of wapens zul je niet krijgen, want bij elke telefooncel (ja echt) kun je nieuwe wapens kopen.

? Prijs: £9.95 (€12,16)
? Verzendkosten: geen
? Link: 
? iDEAL/PayPal: Ja

Call of Duty 4: GOTY


Wie kent hem niet? volgens vele gamers de beste Call of Duty Game ooit gemaakt. Call of Duty 4: Modern Warfare is de eerste in de reeks die zich in de moderne oorlogsvoering afspeelt. Deze game kent niet alleen een geweldige multiplayer, maar ook nog eens een geweldige singleplayer. Jij speelt als meerdere soldaten in verschillende sectoren. Het is de bedoeling om Zakhaev te pakken die van plan is om een derde wereldoorlog te starten. Jij moet hier natuurlijk alles aan doen en ga je met je squads over de hele wereld op verschillende missies. Bij deze versie van de game krijg je tevens 4 gratis multiplayer maps.
? Prijs: €19.99
? Verzendkosten: € 1.95
? Link:
? iDEAL/PayPal: Ja

Spider-Man 3


Waarschijnlijk zullen jullie allemaal wel bekend zijn met de Spider-Man films. Deze films zijn een groot succes en daarom is er voor elke film natuurlijk ook een game uitgekomen. Spider-Man 3 heeft hetzelfde verhaal als de film. Jij speelt als Spider-Man die zich vrij door heel New York kan voortbewegen. Het verhaal gaat over Peter Parker die te horen krijgt dat de “echte” moordenaar van zijn oom is ontsnapt uit de gevangenis. Deze moordenaar valt tijdens het vluchten in machine waardoor hij zichzelf als een Sandman kan beschouwen. Ondertussen krijgt Peter een nieuwe kracht wat hem sterker maar ook agressiever maakt.

? Prijs: £12.95 (€15,83)
? Verzendkosten: geen
? Link:
? iDEAL/PayPal: Ja