Square Enix heeft een nieuw speelbaar karakter voor Dissidia Final Fantasy NT aangekondigd. Het gaat om een personage uit Final Fantasy X, namelijk Jecht.

In Final Fantasy X was Jecht niet speelbaar, maar daar kwam met de Dissidia-reeks verandering in. Jecht was speelbaar in de voorgaande delen op de PSP en keert nu ook terug in het nieuwe deel voor de PS4. Bij een aankondiging hoort natuurlijk een trailer en Square Enix stelt ons niet teleur. Uitgaande van de beelden is het duidelijk dat je met Jecht niet moet sollen, aangezien hij Tidus alle hoeken van het level laat zien.

In Dissidia Final Fantasy NT krijg je de keuze uit meer dan 20 verschillende personages en bekende summons uit de Final Fantasy-reeks. De gevechten zullen in een 3 versus 3 opzet plaatsvinden en zijn zowel off- als online te spelen.

Mocht je interesse hebben in Dissidia Final Fantasy NT, dan kan je je hier inschrijven voor deelname aan de beta die nog deze zomer zal plaatsvinden. Een exacte releasedatum voor Dissidia Final Fantasy NT is nog niet bekend, maar vooralsnog moet het spel in 2018 uitkomen.