Aanstaande woensdag verschijnt de actiefilm Fast and Furious 8 op DVD en Blu-ray. In samenwerking met Universal mogen we deze film drie keer op Blu-ray disc weggeven. Vanzelfsprekend geniet je met deze Blu-ray disc van een prachtige film en er zitten ook nog wat extra’s bij op de disc.

  • All About the Stunts
  • Extended Fight Scenes
  • Feature Commentary with Director F. Gary Gray
  • The Cuban Spirit
  • In the Family
  • Car Culture

Kortom, een compleet Fast and Furious 8 pakket en dat allemaal op één disc. Wat moet je doen om kans te maken op één van de drie exemplaren die we weggeven? Heel simpel, zorg dat je de onderstaande vraag goed weet te beantwoorden.

Vraag: Wat is de favoriete auto van Dominic Toretto

Weet jij het antwoord? Stuur je inzending in en volg daarbij de onderstaande stappen. Zet bij je inzending ook gelijk even je adresgegevens, dat maakt het wel zo gemakkelijk.

Nu Dom (Vin Diesel) en Letty (Michelle Rodriguez) op huwelijksreis zijn, Brian en Mia met vervroegd pensioen zijn gegaan en de rest van de crew vrijgesproken is, lijken de leden van het team zowaar hele normale levens te leiden. Maar als een mysterieuze vrouw (Charlize Theron) Dom verleidt om terug te keren naar het misdaadleven. Van de kust van Cuba en de straten van New York City, naar de ijsvlaktes van de arctische Barentszzee, moet onze elite-eenheid wederom plankgas de wereld rond om een anarchist te belemmeren in het ontketenen van wereldwijde chaos… En om de man die hen tot een familie maakte thuis te brengen.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Fast and Furious 8'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Universal zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 19 augustus 2017. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Universal.