De promotie van Wolfenstein II: The New Colossus is tot op heden elke keer weer bijzonder gebleken. Zo weten we nu dat nazi’s van aardbei milkshakes houden en dat je maar beter Duits kunt gaan leren. De onderstaande video past ook weer in dit bijzondere rijtje aan promotie video’s en gaat over het bewaren van geheimen.

Aanschouw de video met in de hoofdrol de bijzondere Ronnie. De game zelf ligt eind oktober in de winkels voor de PS4, Xbox One en PC.

“Ik zal je nog steeds moeten aangeven!” Soms is het leven niet eerlijk als je Ronnie bent en je gevat wordt terwijl je FUN-zaken (Following Unlawful Nature) aan het doen bent in Trust in Brother – een hartverwarmende comedy show voor de hele familie. Lach je rot wanneer de gulzige Ronnie zich op repen melkchocolade stort. Grinnik tot jouw broeksriem het begeeft terwijl Ronnie danst op ontaarde muziek die hem dreigt te sturen naar een spiraal van drugs, criminaliteit en politieke afwijking. Maar wanneer Ronnie valt, is zijn grote broer Dale er altijd om hem op te vangen en hem bij de autoriteiten aan te geven! Met een welgemeende aanbeveling van onze Geliefde Führer, ben je volledig klaar voor eine großartige Zeit – een geweldige tijd! Trust in Brother werd gefilmd met een live studiopubliek.