Gisteren heeft EA de eerste codes uitgestuurd voor de gesloten FIFA 18 beta. Deze beta begint vandaag en is door middel van een code vanaf nu te downloaden uit de PlayStation Store. De selectie van beta-testers is willekeurig gegaan, maar iemand op Reddit meldt dat iedereen in zijn Pro-Club een uitnodiging heeft gekregen. Je moest je hier destijds wel voor opgeven via de site van EA Games. We weten echter niet hoeveel codes EA precies heeft uitgestuurd naar FIFA-spelers.

De codes zijn overigens niet overdraagbaar, maar gelinkt aan je EA-account. Het heeft dus geen zin om codes te kopen op eBay of er om te vragen in de reacties. Zit je niet bij de beta? Dan wordt het wachten op mogelijk een publieke beta en anders de demo. De game zelf ligt vanaf 29 september in de winkels.

De beta is momenteel enkel nog beperkt tot Noord-Amerika en het Verenigd Koninkrijk. Veel Europese spelers hebben zich destijds echter met een tweede account ingeschreven die aan één van deze regio’s is gelinkt. Krijgt dit tweede account een uitnodiging? Dan kun je daarmee gewoon de beta in de Benelux spelen.