Batman: Arkham VR was de eerste game waarin je daadwerkelijk het gevoel kreeg dat je zelf een echte superheld was. Alleen gaf deze titel je niet de volledige ervaring, doordat je je niet vrijuit kon bewegen en je niet je krachten kon gebruiken wanneer jij dat wilde. Megaton Rainfall geeft je deze vrijheid wel en deze titel zal 26 september verschijnen.

In de game speel je als een mens met superkrachten. Je kunt niet alleen vliegen, maar ook projectielen uit je handen schieten. Tevens zul je extra krachten ontwikkelen tijdens het avontuur. Het komt mooi uit dat je over bijzondere gaven beschikt, want de aarde wordt overvallen door buitenaardse wezens.

Alleen moet je wel uitkijken hoe je met je krachten omgaat. Als je projectielen uit je handen schiet en deze missen hun doel, dan kan je wel eens een gebouw verpulveren. Je moet dus voorzichtig te werk gaan, anders richt jij straks meer schade aan dan de buitenaardse wezens.

Megaton Rainfall kan zowel op de PlayStation 4 als in VR gespeeld worden. Tevens ondersteunt de game de PS4 Pro. Gamers kunnen dan van het spel genieten in 4K. Er is ook een trailer van Megaton Rainfall vrijgegeven en die is hieronder te zien.