Motorstorm Apocalypse gepland voor februari

Wat moeten we nou eigenlijk denken van Motorstorm Apocalypse? Aan de ene kant is het een afwijking van de franchise, nu off-road racen verdwenen is. Aan de andere kant is het natuurlijk wel heel erg dik om door een instortende stad heen te rijden. Er valt dus veel te zeggen van deze game.

Motorstorm Apocalypse stond gepland voor begin 2011. Dat soort richtlijnen zijn altijd wat vaag, kijk bijvoorbeeld naar Gran Turismo 5, daar werd ‘begin 2010’ ‘november 2010’. Sony heeft echter wat duidelijkheid gegeven, met een maand. Die maand is de maand februari. Dat is inderdaad redelijk vroeg in het jaar. Daarnaast werd bevestigd dat er vele extra auto’s beschikbaar zullen komen in de Playstation Store als DLC.

  1.    46 XP
    Johnrambo's avatar

    Dat er vele extra auto’s beschikbaar zullen komen in de Playstation Store als DLC?

    Misschien kan het spel ook gewoon compleet geleverd worden ipv het in stukken te snijden en per stuk te gaan verkopen. Volgens mij was DLC ooit bedoelt om een succesvol spel na een periode aan te vullen met extra content. Het kan toch niet zo zijn dat er bij het maken van het spel al gedeeltes weg worden gehaald om later los te verkopen.