GC 2010: Nieuwe lading Gran Turismo 5 gameplay video’s

Onze vrienden van GT Planet waren de afgelopen week op de Gamescom in Keulen. Daar hebben zij uiteraard zich gefocust op Gran Turismo 5. Ze hebben Gran Turismo gespeeld en zijn zo vriendelijk geweest een aantal video’s op hun Youtube pagina te zetten. Het zijn maar liefst zeven video’s en het mooiste is dat ze allemaal goed geluid hebben.

De eerste video bevat een Fiat 500F uit 1968. De ‘rugtas’, zoals deze auto liefkozend werd genoemd, rijdt rond op het kart circuit Piazza Del Campo. In de tweede zien we een BMW M5 rond The Stig’s favoriete uitgaansgelegenheid rijden, het Top Gear test circuit. Let op de verbeterde rookeffecten en sporen van rubber op het circuit.

Nummer drie is een Ferrari 330 P4 racewagen uit 1967. Deze wordt rond Monza gereden. In de vierde video zien we een Subaru Impreza Sedan ’10 rond het circuit van Tokyo rijden. Als nummer vijf hebben we een Corvette ZR1. Deze wordt gereden in de hoofdstad van Spanje, Madrid dus.

Daarna krijgen we een video van een Castrol Toyota Supra die rond de ‘Green Hell’ wordt gejaagd, oftewel de Nurburgring Nordschleife. Als laatste zien we een Chevrolet Impala uit NASCAR racen rond Indianapolis Speedway. Alles is dus met goed geluid, dus ga er maar eens lekker voor zitten en geniet van het motorgeluid.

 1.    71 XP
  ps3freak's avatar

  eindelijk komt de supra weer is tot ze recht hier hij ziet er het beste uit van alle supras in een game ooit en klinkt zoals die hoort te klinken

 2.    927 XP
  ChristiaanvdG's avatar

  nice ! Supra ziet er vet uit lekker snel !

  Maar ja toch als je achter stuur zit hoor je het best geluid !

  in plaats van dat je auto ziet of helemaal aan de voorkant

 3.    1865 XP
  elazzja's avatar

  Waarom moeten mensen altijd filmen met slechte camera’s

  edit: srry, keek op 360p

 4.    672 XP
  MightyMostert's avatar

  Must have hoor… ondanks het heeeeeeeeeeleeeeee lange wachten eindelijk in November… Ik heb er zin in!

 5.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  met dit spel ben je echt wel ff zoet 😀 heerlijk!!

 6.    2788 XP
  jimke1's avatar

  wat is dat voor een konjn die met de ferrari rijd ffffff
  die mensen moeten maar marocart spelen wand deze game kunnen ze niet

 7.    1562 XP
  dikked's avatar

  deze game moet ik hebben
  maar is het jullie ook opgevalleen dat bij al deze filmpjes helemaal geen schade is ??

 8.    283 XP
  F1-BS-FR's avatar

  Zeker een mooi spel. Maar mijn voorkeur gaat toch uit naar F1 2010. Ik ga deze titels niet allebij kopen namelijk, en F1 lijkt me toch net iets toffer dan GT5. Wel tof dat je ook met historische wagens kunt racen.