Onze vrienden van GT Planet waren de afgelopen week op de Gamescom in Keulen. Daar hebben zij uiteraard zich gefocust op Gran Turismo 5. Ze hebben Gran Turismo gespeeld en zijn zo vriendelijk geweest een aantal video’s op hun Youtube pagina te zetten. Het zijn maar liefst zeven video’s en het mooiste is dat ze allemaal goed geluid hebben.

De eerste video bevat een Fiat 500F uit 1968. De ‘rugtas’, zoals deze auto liefkozend werd genoemd, rijdt rond op het kart circuit Piazza Del Campo. In de tweede zien we een BMW M5 rond The Stig’s favoriete uitgaansgelegenheid rijden, het Top Gear test circuit. Let op de verbeterde rookeffecten en sporen van rubber op het circuit.

Nummer drie is een Ferrari 330 P4 racewagen uit 1967. Deze wordt rond Monza gereden. In de vierde video zien we een Subaru Impreza Sedan ’10 rond het circuit van Tokyo rijden. Als nummer vijf hebben we een Corvette ZR1. Deze wordt gereden in de hoofdstad van Spanje, Madrid dus.

Daarna krijgen we een video van een Castrol Toyota Supra die rond de ‘Green Hell’ wordt gejaagd, oftewel de Nurburgring Nordschleife. Als laatste zien we een Chevrolet Impala uit NASCAR racen rond Indianapolis Speedway. Alles is dus met goed geluid, dus ga er maar eens lekker voor zitten en geniet van het motorgeluid.