Volgende week barst de gamescom los in Keulen, dit is Europa’s grootste games evenement en dus zal hier weer een hoop content vandaan gaan komen. Zo gaat EA een trailer tonen van Star Wars Battlefront II, waarin de nieuwe Starfighter Assault-modus getoond wordt. Deze modus draait om luchtgevechten en bevat schepen en personages uit de originele Star Wars-film trilogie.

EA gaat zelf ook nog een gameplay demonstratie geven, dit doet men op Fondor: Imperial Shipyard en hier wordt een flink aantal minuten uitgebreid op gespeeld. Je kunt dit vergelijken met de set-up die men had tijdens de E3-persconferentie, waar ook een livestream van Star Wars Battlefront II gameplay beschikbaar werd gesteld.

Star Wars Battlefront II komt uit op 17 november voor de PS4, Xbox One en PC. Voor die tijd kun je echter ook nog aan de slag met een beta, die loopt van 6 tot en met 9 oktober. Hierin kun je ook de eerder genoemde Starfighter Assault-modus spelen op dezelfde map als bij de demonstratie van volgende week, Fondor: Imperial Shipyard.