Agents of Mayhem is voorzien van een launch trailer

Deze week ligt dan eindelijk Agents of Mayhem in de winkels en dat moet natuurlijk gevierd worden. Vandaar dat men vandaag de launch trailer van de game dropt, om deze toffe open wereld game vol actie te kunnen tonen.

Onze review van Agents of Mayhem zal morgenochtend volgen, zodat je precies weet of deze titel wat voor jou is, of dat je hem beter kunt laten schieten.

Check de launch trailer hieronder, de game zelf lanceert op 18 augustus.

Devil’s Night, het moment waarop alles veranderde. De kwaadaardige organisatie LEGION, geleid door een man genaamd Morningstar, werd bekend dankzij een aanval. Met behulp van teleportatie-technologie en donkere materie-wapens verscheen LEGION uit het niets over de gehele wereld. Verwoestende legers, bronuitputtend en economieën beperkend. Iedereen werd gegrepen door angst.

In een poging om de wereld terug te winnen van LEGION vormt de Ultor Corporation met een nieuw antiterrorisme initiatief: MAYHEM. Voormalige LEGION-minister Persephone Brimstone wordt voorgelegd om de strijd tegen haar vroegere cohorten te leiden. Met LEGION’s gewaardeerde teleportatie-technologie gaan Persephone en haar Agents of Mayhem naar Seoul waar ze de LEGION een kopje kleiner gaan maken. Nu weet je waarom de Agents vechten, en kennis is al de helft van het gevecht.

Boxshot Agents of Mayhem

Agents of Mayhem

Releasedatum:
18-08-2017
Genre:
Actie
Uitgever:
Deep Silver
Ontwikkelaar:
Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren
Agents of Mayhem breidt zich uit met een nieuwe held
Patch 1.05 voor Agents of Mayhem verbetert PS4 Pro ondersteuning
Behoorlijk wat ontslagen bij Volition, de ontwikkelaar van Agents of Mayhem
Agents of Mayhem ontvangt HDR-ondersteuning met update 1.03