Probeer vanaf vandaag Starblood Arena voor PlayStation VR uit met een gratis demo


Starblood Arena voor PlayStation VR is nu al enige tijd verkrijgbaar en hoewel de game op zich best aardig is, had het na de release vrij snel te maken met een probleem. De hoofdmodus is namelijk de multiplayer en online zijn er helaas weinig spelers te vinden.

Mocht je twijfelen over een aanschaf, dan is het sowieso handig om te weten dat het online erg rustig is. Wellicht dat Sony daarom een demo uitbrengt om de game beter aan de man te brengen, zodat de online populatie toeneemt.

De demo van Starblood Arena is vanaf later vandaag gratis te downloaden. Meer weten over de game? Lees hier onze review.

Boxshot Starblood Arena

Starblood Arena

Releasedatum:
12-04-2017
Genre:
Shooter
Uitgever:
Sony Interactive Entertainment
Ontwikkelaar:

3 reacties

 1.    844 XP
  rolf77's avatar

  Weet het niet zeker maar denk dat dat nu al te laat is voor deze game

 2.    287 XP
  Calhoun84's avatar

  @rolf77: Net als RIGS. Echt een toffe game maar ook die game is gericht op multiplayer. Ik snap ook niet helemaal waarom ontwikkelaars een pure multiplayer uitbrengen op een systeem met een minimale installed base. Vooral voor RIGS erg jammer. Het heeft Guerrilla Games Cambridge de kop gekost terwijl RIGS echt wel een goede VR game is.

 3.    364 XP
  BONKER's avatar

  @Calhoun84: Met MP kan je wegkomen met de minimale content die ervoor nodig is, als het een uurtje leuk is krijgt het al goede scores en dan verkoopt het. :'(

Starblood Arena is de eerste PlayStation VR multiplayer game waarvan de servers offline gaan
Flinke StarBlood Arena patch verbetert matchmaking en balans
Review: StarBlood Arena